MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
1 z 11
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Dodatki „E” to stały element przetworzonej żywności....
fot. Michael Abramov/GettyImages

Szkodliwe E-dodatki do żywności. Tym trują nas producenci. Które E mogą szkodzić? Dlaczego nie wszystkie dodatki do żywności są bezpieczne

Dodatki do żywności E

Dodatki „E” to stały element przetworzonej żywności. Niektóre z nich nie są jednak tak bezpieczne, jak dotąd uznawano – i nie chodzi wcale o sztuczne barwniki czy słodziki. Warto wiedzieć, których dodatków unikać.

Zobacz również

Prezydent Zielonej Góry podpisał pierwszą umowę inwestycyjną

NOWE
Prezydent Zielonej Góry podpisał pierwszą umowę inwestycyjną

Te firmy z Wodzisławia Śląskiego rozwijają się GENIALNIE i zarobiły sporo

NOWE
Te firmy z Wodzisławia Śląskiego rozwijają się GENIALNIE i zarobiły sporo

Polecamy

Nie zaszczepiła synka. Sąd zmusił ją do szczepienia i ukarał grzywną. Czy to możliwe?

Nie zaszczepiła synka. Sąd zmusił ją do szczepienia i ukarał grzywną. Czy to możliwe?

IMGW: ostrzeżenie drugiego stopnia przed burzami w woj. lubelskim

IMGW: ostrzeżenie drugiego stopnia przed burzami w woj. lubelskim

Masz takie objawy? To może być jedyna oznaka choroby tarczycy

Masz takie objawy? To może być jedyna oznaka choroby tarczycy